Re-integratie trajecten

Bij Re-integratie.nl bieden we een overzicht van diverse re-integratietrajecten, waarmee we vraag en aanbod samenbrengen om een succesvolle terugkeer naar werk te ondersteunen. Hier vind je een introductie tot de verschillende trajecten die beschikbaar zijn, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw situatie.

UWV-trajecten

  1. Modulair: Gericht op het verbeteren van vaardigheden en het wegnemen van belemmeringen om weer aan het werk te gaan.
  2. Werkfit: Helpt je om je arbeidsvermogen te vergroten en je voor te bereiden op de arbeidsmarkt.
  3. Naar werk: Ondersteunt je bij het daadwerkelijk vinden van een baan, met begeleiding en praktische hulp.

1e Spoor

Dit traject richt zich op re-integratie binnen het huidige bedrijf. Samen met je werkgever wordt gekeken naar mogelijkheden om weer aan het werk te gaan in je eigen functie of in een aangepaste rol binnen dezelfde organisatie.

2e Spoor

Wanneer terugkeer naar je huidige werkgever niet mogelijk is, helpt het 2e spoor-traject je bij het vinden van passend werk bij een andere werkgever. Dit traject omvat intensieve begeleiding en ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan.

3e Spoor

Dit traject is voor werknemers die na de eerste twee sporen nog steeds niet aan het werk zijn. Het 3e spoor richt zich op alternatieve oplossingen zoals vrijwilligerswerk of scholing, om uiteindelijk weer de stap naar betaald werk te kunnen maken.

Outplacement

Outplacementbegeleiding helpt werknemers die ontslagen zijn bij het vinden van een nieuwe baan. Dit traject biedt ondersteuning bij het verwerken van het ontslag en het zoeken naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies geeft je inzicht in je carrièremogelijkheden en helpt je bij het maken van bewuste keuzes voor de toekomst. Onze adviseurs helpen je met het in kaart brengen van je competenties en wensen.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding biedt uitgebreide ondersteuning bij het ontwikkelen en realiseren van je loopbaandoelen. Dit traject omvat coaching en praktische hulp bij het navigeren door je carrièrepad.

Bij Verzamelplek zorgen wij ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt, ongeacht je situatie. Wij brengen vraag en aanbod samen, zodat jij het re-integratietraject kunt vinden dat het beste bij jouw behoeften past.