Re-integratie Werkendam

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Werkendam van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Werkendam worden op maat gemaakt, zodat ze voldoen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar die hierop zijn afgestemd.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast worden ook specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e Spoor, 2e Spoor en 3e Spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Indien je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, adviseren wij om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor re-integratie in Werkendam.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Werkendam

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Werkendam is van onschatbare waarde bij het doorlopen van een re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze kennen de lokale werkgevers en de specifieke uitdagingen op de arbeidsmarkt in Werkendam.

Ze staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Of je nu behoefte hebt aan hulp bij het schrijven van een professioneel CV, het verbeteren van je sollicitatievaardigheden of het verkennen van mogelijke carrièrepaden, ons re-integratiebureau in Werkendam staat klaar om je te ondersteunen.

Als je dus klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, is het belangrijk om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Werkendam. Samen kunnen we de beste aanpak bepalen en jouw kansen op een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt vergroten. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stappen op weg naar een nieuwe toekomst.