Re-integratie Veldhoven

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Veldhoven van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het ontwikkelen van nieuw perspectief. Het maakt niet uit of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Re-integratie in Veldhoven biedt de kans om jouw carrière nieuw leven in te blazen.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van het re-integratietraject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Maak gebruik van deze mogelijkheid om jouw toekomst weer in eigen handen te nemen en succesvol terug te keren naar de arbeidsmarkt in Veldhoven.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Veldhoven worden afgestemd op de individuele behoeften en situaties van cliënten. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar om de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Voorbeelden van re-integratietrajecten zijn modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook kunnen er specifieke trajecten aangeboden worden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je verder informeren over de mogelijkheden voor re-integratie in Veldhoven.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Veldhoven

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Veldhoven is van onschatbare betekenis bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en om alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst te overwinnen. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Veldhoven en jouw eerste stappen te zetten.