Re-integratie Veghel

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Veghel van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Veghel worden op maat afgestemd op individuele behoeften en situaties. Of je nu behoefte hebt aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Daarnaast bieden bedrijven ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Wanneer je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in Veghel.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Veghel

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Veghel is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Veghel en zet vandaag nog je eerste stappen.