Re-integratie Urk

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie op Urk van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten kunnen op maat worden gemaakt en afgestemd op individuele behoeften en situaties. Op de locatie Re-integratie Urk zijn diverse trajecten beschikbaar om te ondersteunen bij het vinden van passend werk.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast worden ook specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Ontvang je een bijstandsuitkering en sta je ingeschreven in het landelijke doelgroepenregister? Neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij hebben meer informatie over de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente en kunnen je verder op weg helpen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Urk

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Urk is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De professionals hier hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze weten precies welke stappen er nodig zijn en welke obstakels er kunnen ontstaan op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Bij een re-integratiebureau in Urk staan ze dan ook klaar om je te helpen de juiste route te vinden en deze obstakels te overwinnen. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, wacht dan niet langer en neem contact op met een re-integratiebureau in Urk om jouw eerste stappen te zetten.