Re-integratie Ten Boer

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Ten Boer van onschatbare waarde.

Re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Ten Boer nemen diverse vormen aan om te voldoen aan individuele behoeften en situaties. We bieden verschillende trajecten aan die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

Onze modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten zijn enkele voorbeelden van re-integratiemogelijkheden. Daarnaast bieden we ook 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten aan.

Ontvang je een bijstandsuitkering en ben je opgenomen in het landelijke doelgroepenregister? Neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je als inwoner ingeschreven staat. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Ten Boer.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Ten Boer

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Ten Boer is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze weten precies wat er nodig is om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst.

Ons team staat klaar om jou bij elke stap te ondersteunen. Of je nu hulp nodig hebt bij het opstellen van een cv, het solliciteren naar passende vacatures, of het verbeteren van jouw sollicitatievaardigheden, wij zijn er om jou te begeleiden. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Ten Boer. Samen kunnen we jouw doelen bereiken en jouw toekomst vormgeven.