Re-integratie Staphorst

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Staphorst van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Staphorst worden op maat gemaakt om te voldoen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende soorten trajecten beschikbaar die kunnen helpen bij het vinden van passend werk.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, moet je contact opnemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Staphorst.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Staphorst

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Staphorst is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze beschikken over de kennis en vaardigheden om jou te ondersteunen bij elke stap richting een nieuwe, werkfitte toekomst.

Ons netwerk aan professionals staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, succesvolle carrière. Door contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Staphorst, zet je de eerste stappen naar werk en persoonlijke groei. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op om jouw re-integratietraject te starten.