Re-integratie Schijndel

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Schijndel van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Schijndel worden op maat gemaakt, rekening houdend met individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende trajecten beschikbaar, aangepast aan diverse omstandigheden.

Voorbeelden van mogelijke trajecten zijn modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten zoals 1e spoor-trajecten, 2e spoor-trajecten, 3e spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je informeren over de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Schijndel

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Schijndel is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van je re-integratietraject. Onze ervaren professionals beschikken over uitgebreide expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan met open armen klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en om eventuele obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst te overwinnen. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, wacht dan niet langer en neem contact op met ons re-integratiebureau in Schijndel. Samen zullen we de eerste stappen zetten naar een betere toekomst.