Re-integratie Schiedam

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Schiedam van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Schiedam worden op maat gemaakt om te voldoen aan individuele behoeften en situaties. Verschillende vormen van re-integratie zijn beschikbaar, afgestemd op diverse situaties.

Denk hierbij aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e Spoor, 2e Spoor, 3e Spoor, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Schiedam.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Schiedam

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Schiedam is enorm bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met hun deskundigheid en vaardigheden helpen ze je bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Schiedam als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei.

Ons netwerk aan professionals staan klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de juiste weg en het overwinnen van alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Ze begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is en zijn er om je te ondersteunen bij elke stap. Of je nu hulp nodig hebt bij het opstellen van een sterk CV, het ontwikkelen van vaardigheden of het zoeken naar geschikte vacatures, ons re-integratiebureau staat voor je klaar. Wij geloven in jouw potentieel en willen je helpen om je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stappen naar een succesvolle re-integratie.