Re-integratie Scherpenzeel

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Scherpenzeel van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Scherpenzeel worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. We begrijpen dat iedereen andere ondersteuning nodig heeft bij het vinden van passend werk. Daarom bieden wij diverse vormen van re-integratie aan.

Onze modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten zijn specifiek ontworpen om aan te sluiten bij jouw persoonlijke situatie. Daarnaast hebben we ook expertise in 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Zo kunnen we altijd een traject vinden dat past bij jouw behoeften en doelen.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, staan wij klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je alle informatie geven over de re-integratiemogelijkheden in Scherpenzeel.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Scherpenzeel

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Scherpenzeel is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Scherpenzeel en je eerste stappen te zetten.