Re-integratie Roerdalen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Roerdalen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Roerdalen worden op maat gemaakt, aangepast aan de individuele behoeften en situaties van elke persoon. Er zijn diverse trajecten beschikbaar om te helpen bij het re-integreren.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven ook specifieke trajecten aan, zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en geregistreerd staat in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je meer informatie geven over de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Roerdalen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Roerdalen is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. We begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom maatwerk ondersteuning.

Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Of je nu behoefte hebt aan loopbaanadvies, trainingen of sollicitatiebegeleiding, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Roerdalen. Samen kunnen we jouw doelen bereiken en een solide basis leggen voor een succesvolle carrière.