Re-integratie Peel en Maas

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Peel en Maas van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Peel en Maas worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Of je nu behoefte hebt aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er zijn verschillende opties beschikbaar. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Met deze gevarieerde aanpak is er altijd een passend traject te vinden.

Ben je in bezit van een bijstandsuitkering en opgenomen in het landelijke doelgroepenregister? Neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij informeren je graag over de re-integratiemogelijkheden in Peel en Maas en helpen je verder op weg.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Peel en Maas

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Peel en Maas is van onschatbare waarde bij de uitvoering van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met hun kennis en kunde staan ze klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Peel en Maas en neem je eerste stappen naar een nieuwe toekomst.

Ons netwerk aan professionals staan klaar om jou te begeleiden op de weg naar een succesvolle re-integratie. Ze helpen je bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Of je nu op zoek bent naar passend werk, scholing of een ander traject, ons re-integratiebureau in Peel en Maas staat voor je klaar. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring en hebben al vele mensen succesvol geholpen. Dus neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stappen naar een hernieuwde carrière en persoonlijke groei.