Re-integratie Onderbanken

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Onderbanken van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan je helpen bij het vinden van een baan die bij je past en het verkrijgen van nieuw perspectief, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Het is nooit te laat om je carrière een nieuwe impuls te geven en re-integratie kan daarbij een belangrijke rol spelen.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Maak gebruik van deze mogelijkheid om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en een nieuwe start te maken in je carrière.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Bij Re-integratie Onderbanken bieden we diverse vormen van trajecten aan, zodat we kunnen inspelen op jouw specifieke situatie.

In onze trajecten zoals modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten, bieden we begeleiding en ondersteuning om jou succesvol te laten re-integreren. Daarnaast hebben we ook expertise in 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding. Samen werken we aan jouw persoonlijke re-integratiedoelen.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij hebben kennis van de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente en kunnen je verder informeren.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Onderbanken

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Onderbanken is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Wij begrijpen de uitdagingen waar je mee te maken hebt en staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst.

Bij ons re-integratiebureau in Onderbanken staan de professionals voor je klaar om je te helpen. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste route te vinden en obstakels te overwinnen op weg naar werk en persoonlijke groei. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding op maat, die gericht is op jouw specifieke behoeften en doelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en de eerste stappen te zetten naar een nieuwe toekomst.