Re-integratie Oldambt

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Oldambt van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Oldambt worden op maat gemaakt om te voldoen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende trajecten beschikbaar die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en in het landelijke doelgroepenregister staat, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Oldambt

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Oldambt is van onschatbare waarde bij het vormgeven van je re-integratietraject. Onze professionele begeleiders hebben een brede ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je op je pad tegenkomt richting een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je klaar bent om stappen te zetten naar werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om jou te helpen en jouw succes te maximaliseren.