Re-integratie Oisterwijk

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Oisterwijk van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratie trajecten in Oisterwijk worden op maat gemaakt, gericht op individuele behoeften en situaties. Verschillende trajecten zijn beschikbaar, zodat we kunnen inspelen op diverse situaties.

Voorbeelden hiervan zijn modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden we ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met onze participatieafdeling. We staan voor je klaar om je te informeren over de re-integratiemogelijkheden in Oisterwijk.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Oisterwijk

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Oisterwijk is aanzienlijk bij de uitvoering van je re-integratietraject. Deze professionals hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met hun kennis van de lokale arbeidsmarkt en hun uitgebreide netwerk kunnen ze je helpen bij het vinden van passende vacatures en het leggen van waardevolle connecties.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Of je nu behoefte hebt aan loopbaanadvies, het opstellen van een sterk cv of sollicitatietraining, zij hebben de expertise om je optimaal te ondersteunen. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met een re-integratiebureau in Oisterwijk en je eerste stappen te zetten.