Re-integratie Oegstgeest

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Oegstgeest van onschatbare waarde. Re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het creëren van nieuw perspectief. Of je nu een tijd buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of te maken hebt gehad met gezondheidsproblemen, re-integratie biedt de kans om weer aan de slag te gaan en je carrière opnieuw vorm te geven.

Indien je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Maak gebruik van deze mogelijkheid om weer stappen te zetten op de arbeidsmarkt met de ondersteuning van re-integratie in Oegstgeest.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Oegstgeest worden afgestemd op jouw individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar om jou te ondersteunen.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er specifieke trajecten, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Oegstgeest.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Oegstgeest

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Oegstgeest is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Oegstgeest en de eerste stappen te zetten.