Re-integratie Neder-Betuwe

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Neder-Betuwe van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Neder-Betuwe worden op maat gemaakt, rekening houdend met individuele behoeften en persoonlijke situaties. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar om aan te sluiten bij verschillende behoeften.

Voorbeeldtrajecten zoals modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten zijn beschikbaar. Daarnaast worden ook specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Neder-Betuwe.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Neder-Betuwe

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Neder-Betuwe is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Neder-Betuwe en begin met je eerste stappen.