Re-integratie Midden-Delfland

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Midden-Delfland van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Midden-Delfland nemen diverse vormen aan, omdat ze afgestemd zijn op individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende trajecten beschikbaar om jou te ondersteunen.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast worden er ook specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je gedetailleerde informatie geven over de re-integratiemogelijkheden die er voor jou zijn in Midden-Delfland.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Midden-Delfland

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Midden-Delfland is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst niet altijd eenvoudig is. Daarom staan wij klaar om jou te helpen. Ons netwerk aan professionals zullen er alles aan doen om jou te begeleiden en ondersteunen tijdens dit proces. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Midden-Delfland en samen zetten we de eerste stappen richting werk en persoonlijke groei.