Re-integratie Landsmeer

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Landsmeer van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratie Landsmeer biedt diverse vormen van re-integratietrajecten die worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Of je nu op zoek bent naar modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Daarnaast bieden we ook specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Ongeacht je situatie, er is altijd een passend traject voor jou.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij hebben de kennis en expertise om je verder te informeren over de re-integratiemogelijkheden die specifiek van toepassing zijn in Landsmeer. Je staat er niet alleen voor, wij ondersteunen je graag bij het vinden van een geschikt traject en het behalen van jouw re-integratiedoelen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Landsmeer

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Landsmeer is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je bereid bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Landsmeer en jouw eerste stappen te zetten.