Re-integratie Hattem

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Hattem van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het ontwikkelen van een nieuw perspectief. Het maakt niet uit of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Re-integratie biedt de mogelijkheid om een nieuwe start te maken en weer succesvol te worden op de arbeidsmarkt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Als je voldoet aan de voorwaarden, kan het UWV alle kosten financieren. Neem de stap en maak gebruik van de mogelijkheden die re-integratie in Hattem te bieden heeft.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Hattem worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Voor elke persoon zijn er uiteenlopende vormen van re-integratie beschikbaar, zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

In Hattem kun je onder andere kiezen uit modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding mogelijk.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je als inwoner staat ingeschreven. Zij kunnen je meer informatie geven over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in Hattem.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Hattem

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Hattem is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van je re-integratietraject. Onze ervaren professionals hebben uitgebreide expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Hattem en de eerste stappen te zetten naar een succesvolle herintreding.

De aangesloten re-integratiebureaus in Hattem staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route naar werk en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt. Of het nu gaat om het aanpassen van je cv, het zoeken naar geschikte vacatures of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, wij bieden de nodige begeleiding en ondersteuning. Samen werken we aan jouw persoonlijke groei en een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk, neem dan vandaag nog contact op met ons re-integratiebureau in Hattem en zet de eerste stappen naar een succesvolle re-integratie.