Re-integratie Haren

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Haren van onschatbare waarde. Of je nu een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan je helpen bij het vinden van een baan die bij je past en het creëren van nieuwe perspectieven in je carrière. Het maakt niet uit of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Re-integratie in Haren biedt de ondersteuning en begeleiding om weer succesvol deel te nemen aan de arbeidsmarkt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Re-integratie in Haren kan dus ook voor jou mogelijk zijn en je helpen bij het vinden van een passende baan en het opbouwen van een nieuwe toekomst.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten kunnen in Haren verschillende vormen aannemen, afhankelijk van je individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse trajecten beschikbaar die afgestemd zijn op jouw specifieke situatie.

Denk hierbij aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten, naar werk-trajecten en specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Haren.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Haren

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Haren is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. Bij ons vind je professionals met ruime ervaring en expertise die je begeleiden naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze kennen de lokale arbeidsmarkt op hun duimpje en weten precies welke stappen jij moet zetten om weer aan het werk te gaan.

De aangesloten re-integratiebureaus staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Of je nu te maken hebt met lichamelijke beperkingen, psychische klachten of andere uitdagingen, wij geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je hoeft het niet alleen te doen.

Als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Haren. Samen zetten we de eerste stappen naar een betere toekomst.