Re-integratie Goes

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Goes van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Goes passen zich aan de individuele behoeften en situaties van werkzoekenden aan. Er zijn verschillende trajecten beschikbaar die kunnen helpen bij het vinden van passend werk.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en trajecten gericht op het vinden van werk. Daarnaast zijn er ook trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding beschikbaar. Deze trajecten zijn specifiek ontworpen om de behoeften van mensen in verschillende situaties te ondersteunen.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en in het landelijke doelgroepenregister bent opgenomen, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in deze regio.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Goes

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Goes is van onschatbare waarde bij het vervullen van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van individuen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Wij zijn er om je te helpen bij het navigeren door de juiste route en het overwinnen van de obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkgerichte toekomst. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Goes en zet je eerste stappen naar succes.