Re-integratie Gemert-Bakel

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Gemert-Bakel van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten worden op maat gemaakt voor individuele behoeften en situaties. In Gemert-Bakel zijn er diverse vormen van re-integratie beschikbaar, variërend van modulaire trajecten tot werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook zijn er voorbeeldtrajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Gemert-Bakel.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Gemert-Bakel

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Gemert-Bakel is van onschatbare waarde voor jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Gemert-Bakel en je eerste stappen te zetten.

Ons netwerk aan professionals begrijpen de uitdagingen waar je voor staat en zijn toegewijd om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste weg en het overwinnen van alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. We hebben de kennis en expertise om je te begeleiden bij het ontwikkelen van de vaardigheden en het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om weer aan het werk te gaan.

Als je dus klaar bent om stappen te zetten naar werk en persoonlijke groei, is het belangrijk om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Gemert-Bakel. Samen kunnen we werken aan een succesvolle re-integratie en een betere toekomst.