Re-integratie Geldermalsen-Oost

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Geldermalsen-Oost van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Geldermalsen-Oost worden op maat gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse trajecten beschikbaar die aansluiten bij verschillende situaties en doelen.

Je kunt onder andere kiezen voor modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Deze trajecten bieden de mogelijkheid om op verschillende manieren te werken aan re-integratie.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je meer informatie verstrekken over de re-integratiemogelijkheden in Geldermalsen-Oost. Samen kunnen jullie kijken naar de mogelijkheden en een traject vinden dat aansluit bij jouw situatie.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Geldermalsen-Oost

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Geldermalsen-Oost is van onschatbare waarde bij het vervullen van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om jouw eerste stappen te begeleiden en samen te werken aan een mooie toekomst.