Re-integratie Ede

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Ede van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Ede zijn gericht op het bieden van maatwerk, afgestemd op individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende vormen van trajecten beschikbaar om te zorgen voor een succesvolle re-integratie.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e Spoor, 2e Spoor en 3e Spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner van Ede. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die er voor jou zijn.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Ede

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Ede is van onschatbare waarde tijdens het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Met hun deskundigheid staan zij klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt op weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Twijfel daarom niet en neem direct contact op met ons re-integratiebureau in Ede om jouw eerste stappen te zetten naar werk en persoonlijke groei. Wij zijn er om jou te ondersteunen en begeleiden naar een positieve toekomst.