Re-integratie Brummen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Brummen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten worden in Brummen afgestemd op individuele behoeften en situaties. Hierdoor kunnen verschillende vormen van re-integratie worden aangeboden. Of je nu behoefte hebt aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er is altijd een passend traject beschikbaar. Ook voor specifieke situaties zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding zijn er mogelijkheden.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Brummen. Door deze samenwerking kun je de juiste ondersteuning krijgen bij het vinden van passend werk en het succesvol re-integreren in het arbeidsproces.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Brummen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Brummen is van onschatbare waarde voor het succesvol doorlopen van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een geslaagde terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Brummen en je eerste stappen te zetten. Wij helpen je graag!