Re-integratie Bodegraven

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Bodegraven van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Bodegraven worden op maat gemaakt, passend bij jouw individuele behoeften en situatie. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar om je te ondersteunen in jouw terugkeer naar werk.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er speciale trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Elk traject is ontworpen om jouw mogelijkheden en doelen te optimaliseren.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Bodegraven en je begeleiden naar passend werk.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Bodegraven

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Bodegraven is van onschatbare waarde bij het doorlopen van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een brede ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Met hun kennis en kunde staan ze altijd voor je klaar om de juiste route te vinden en samen met jou obstakels te overwinnen op weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als jij klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, wacht dan niet langer en neem contact op met ons re-integratiebureau in Bodegraven voor die eerste cruciale stappen.