Re-integratie Asten

Re-integratie in Asten is van onschatbare waarde voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Als je aan de voorwaarden voldoet, kan het UWV alle kosten van dit traject financieren.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratie trajecten in Asten worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Of je nu op zoek bent naar modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Deze trajecten zijn ontwikkeld om jou te helpen bij je re-integratieproces.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Asten en je begeleiden bij het vinden van passend werk. Jouw individuele situatie en behoeften staan hierbij centraal. Neem dus vandaag nog contact op en ontdek hoe re-integratie jou verder kan helpen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Asten

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Asten is van onschatbare waarde wanneer het aankomt op het succesvol uitvoeren van jouw re-integratietraject. De professionals bij dit bureau beschikken over uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van begeleiding naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan altijd voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus wanneer je concrete stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, twijfel dan niet en neem contact op met een re-integratiebureau in Asten om jouw eerste stappen te zetten.