Re-integratie Deventer

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Deventer van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Deventer kunnen variëren afhankelijk van individuele behoeften, omstandigheden en situaties. We bieden diverse trajecten aan die specifiek worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Onze re-integratietrajecten omvatten onder andere modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden we ook trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. We begrijpen dat elk individu uniek is en daarom bieden we diverse opties aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en staat ingeschreven in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je gedetailleerde informatie verstrekken over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in jouw gemeente. We staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden bij je re-integratieproces.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Deventer

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Deventer is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als jij klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Deventer en zet de eerste stappen naar een betere toekomst.