Re-integratie Vlaardingen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Vlaardingen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Vlaardingen worden op maat gemaakt en afgestemd op individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende vormen van re-integratie beschikbaar om jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt te ondersteunen.

Modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar-werk-trajecten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je informeren over de re-integratiemogelijkheden die specifiek gelden in Vlaardingen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Vlaardingen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Vlaardingen is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt op je weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om die eerste stappen te zetten.