Re-integratie Rotterdam

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Rotterdam van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het bieden van nieuw perspectief. Of je nu een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, re-integratie in Rotterdam biedt de ondersteuning die je nodig hebt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, kun je via het UWV een aanvraag indienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Maak gebruik van deze mogelijkheid en geef je carrière een nieuwe start met re-integratie in Rotterdam via het UWV.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Rotterdam zijn er in diverse vormen om tegemoet te komen aan jouw individuele behoeften en situaties. Rotterdam biedt verschillende trajecten aan die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie.

Van modulaire trajecten tot werkfit-trajecten en naar werk-trajecten, er zijn diverse mogelijkheden. Ook zijn er specifieke trajecten beschikbaar, zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Indien je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Rotterdam.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Rotterdam

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Rotterdam is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je vooruitgang wilt boeken richting werk en persoonlijke groei, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Rotterdam en de eerste stappen te zetten.