Re-integratie Ridderkerk

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Ridderkerk van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Ridderkerk zijn gericht op individuele behoeften en situaties. We bieden verschillende vormen van trajecten aan om jou te ondersteunen bij jouw re-integratie.

Onze trajecten omvatten onder andere modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden we ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, raden we je aan contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner van Ridderkerk. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die specifiek voor jou beschikbaar zijn.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Ridderkerk

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Ridderkerk is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise op het gebied van begeleiding naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Ridderkerk en je eerste stappen te zetten.

Ons netwerk aan professionals staan paraat om jou te begeleiden bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Of je nu worstelt met het opstellen van een cv, het maken van een sollicitatiebrief of het vergroten van je zelfvertrouwen, wij zijn er om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op met ons re-integratiebureau in Ridderkerk en zet de eerste stappen naar een succesvolle carrière.