Re-integratie Maassluis

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Maassluis van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Maassluis worden op maat gemaakt om aan individuele behoeften en situaties te voldoen. We bieden verschillende soorten trajecten aan die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften.

Binnen onze re-integratieprogramma’s in Maassluis bieden we onder andere modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten aan. Daarnaast hebben we ook specifieke trajecten beschikbaar, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, raden we je aan om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij zijn goed op de hoogte van de re-integratiemogelijkheden in Maassluis en kunnen je verder informeren en begeleiden in dit proces.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Maassluis

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Maassluis is aanzienlijk bij de uitvoering van je re-integratietraject. Deze professionals hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze kennen de lokale arbeidsmarkt van Maassluis goed en kunnen daardoor gericht advies geven over de mogelijkheden en kansen die er voor jou zijn.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Met hun persoonlijke begeleiding kunnen ze je ondersteunen bij het opstellen van een helder plan en het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met een re-integratiebureau in Maassluis en je eerste stappen te zetten. Samen werken we aan jouw toekomst.