Re-integratie Lisse

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Lisse van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Lisse worden op maat gemaakt en afgestemd op de individuele behoeften en situaties van mensen. Verschillende trajecten zijn beschikbaar om te voorzien in diverse re-integratiebehoeften.

Een breed scala aan trajecten wordt aangeboden, zoals modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar-werk-trajecten. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je als inwoner staat ingeschreven. Zij kunnen je gedetailleerde informatie verstrekken over de mogelijkheden voor re-integratie in Lisse.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Lisse

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Lisse is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan voor je klaar om je te helpen bij het ontdekken van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt op weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Lisse en zet vandaag nog je eerste stappen.