Re-integratie Hengelo (O)

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Hengelo (O) van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Hengelo (O) kunnen worden afgestemd op de individuele behoeften en situaties van de deelnemers. Verschillende vormen van re-integratie zijn beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen.

Voorbeelden van re-integratietrajecten in Hengelo (O) zijn modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast worden ook specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Hengelo (O).

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Hengelo (O)

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Hengelo (O) is van onschatbare betekenis wanneer het aankomt op het succesvol doorlopen van je re-integratietraject. Deze ervaren professionals beschikken over uitgebreide expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste route en om samen met jou alle hindernissen op weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst te overwinnen. Aarzel niet om contact op te nemen met een re-integratiebureau in Hengelo (O) als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei. De professionals zijn er om je te ondersteunen en je eerste stappen te zetten.