Re-integratie Heiloo

Voor wie overweegt om terug te keren naar de arbeidsmarkt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Heiloo van onschatbare waarde.

Re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Als je aan de voorwaarden voldoet, kan het UWV alle kosten financieren.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratie trajecten in Heiloo zijn flexibel en op maat gemaakt, afgestemd op individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse vormen van ondersteuning beschikbaar, dus er is altijd een passend traject voor jou.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden om jouw re-integratiedoelen te bereiken.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Heiloo en je begeleiden naar passend werk.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Heiloo

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Heiloo is enorm bij het doorlopen van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Ze staan altijd klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste weg en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je graag stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Heiloo en de eerste stappen te zetten.