Re-integratie Den Haag

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Den Haag van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Den Haag worden op maat gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse trajecten beschikbaar die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook worden er specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Wanneer je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je staat ingeschreven als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in Den Haag.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Den Haag

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Den Haag is van onschatbare waarde voor het succes van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als jij klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Den Haag en daar jouw eerste stappen te zetten.