Re-integratie Dalfsen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Dalfsen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Dalfsen worden op maat gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, afgestemd op wat jij nodig hebt.

Bijvoorbeeld modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, raden we je aan contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Dalfsen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Dalfsen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Dalfsen is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te voorzien van de juiste begeleiding en ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat je de obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst kunt overwinnen. Dus, als je wilt groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zetten we de eerste stappen richting jouw gewenste werk en persoonlijke groei.