Re-integratie Winsum

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Winsum van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Winsum worden op maat gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. Met diverse mogelijkheden beschikbaar, kunnen we een passend traject vinden dat aansluit bij jouw specifieke situatie.

Denk hierbij aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden we ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, raden we je aan contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je als inwoner geregistreerd staat. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor re-integratie in Winsum en je begeleiden naar passend werk.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Winsum

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Winsum is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Wij begrijpen dat deze transitie een uitdagende periode kan zijn en daarom staan wij klaar om je te ondersteunen.

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Onze experts zullen je begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces, zodat je optimaal voorbereid bent op het vinden van passend werk. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Winsum en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw doelen.