Re-integratie Wageningen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Wageningen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Wageningen worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Verschillende vormen van re-integratie zijn beschikbaar, zodat er altijd een passend traject is.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor re-integratie in Wageningen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Wageningen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Wageningen is uiterst waardevol bij de uitvoering van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise in het succesvol begeleiden van mensen naar een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Ze staan paraat om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Twijfel dus niet en neem contact op met ons re-integratiebureau in Wageningen om meteen de eerste stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei. We zijn er voor jou!