Re-integratie Vught

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Vught van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Vught worden op maat gemaakt om te voldoen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar om je te ondersteunen in je terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Voorbeelden van trajecten zijn onder andere modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast worden specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding aangeboden door verschillende bedrijven.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden op het gebied van re-integratie in Vught.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Vught

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Vught is aanzienlijk bij de uitvoering van je re-integratietraject. Deze professionals hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met een re-integratiebureau in Vught en je eerste stappen te zetten.