Re-integratie Velsen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Velsen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Velsen worden op maat gemaakt voor individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse trajecten beschikbaar om je te ondersteunen in je re-integratie.

Van modulaire trajecten tot werkfit-trajecten en naar werk-trajecten, er is voor ieder wat wils. Daarnaast bieden bedrijven ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoortrajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Velsen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Velsen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Velsen is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van individuen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Met hun kennis en vaardigheden staan zij klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Velsen en je eerste stappen te zetten.