Re-integratie Veendam

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Veendam van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een baan die bij je past en het biedt nieuwe perspectieven, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Het is een waardevol traject dat je kan helpen om weer vol vertrouwen aan de slag te gaan en je carrière op te bouwen.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie in Veendam. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, als je aan de voorwaarden voldoet. Dit biedt de mogelijkheid om professionele ondersteuning te krijgen bij het vinden van een passende baan en het opbouwen van een succesvolle carrière.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Veendam worden op maat gemaakt om aan individuele behoeften en situaties te voldoen. We begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom zijn er verschillende trajecten beschikbaar voor re-integratie.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar-werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en geregistreerd bent in het landelijke doelgroepenregister, raden we je aan om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Veendam.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Veendam

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Veendam is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De professionals bij dit bureau hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met hun kennis en begeleiding ben je verzekerd van een goede ondersteuning.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. De professionals begrijpen dat iedere situatie uniek is en bieden maatwerk begeleiding aan in jouw re-integratietraject. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met een re-integratiebureau in Veendam en je eerste stappen te zetten.