Re-integratie Uden

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Uden van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Uden worden op maat gemaakt, gebaseerd op individuele behoeften en verschillende situaties. Of je nu behoefte hebt aan een modulair traject, werkfit-traject, naar werk-traject of een specifiek traject zoals een 1e Spoor, 2e Spoor, 3e Spoor, outplacement- of loopbaanbegeleidingstraject, er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar.

Bijstandsontvangers die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister dienen contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar ze zijn ingeschreven als inwoner. Deze afdeling kan hen uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die specifiek gelden in Uden.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Uden

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Uden is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een brede ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Zij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als jij stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en jouw eerste stappen te zetten.