Re-integratie Steenbergen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Steenbergen van onschatbare waarde. Of je nu een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past en het creëren van nieuw perspectief, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Het is nooit te laat om een nieuwe start te maken en met re-integratie kunnen er kansen ontstaan die voorheen misschien niet mogelijk leken.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Mits je aan de voorwaarden voldoet, kan het UWV alle kosten van het re-integratietraject financieren. Laat deze kans niet voorbijgaan en ontdek wat re-integratie in Steenbergen voor jou kan betekenen.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Steenbergen worden op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en situatie. Er zijn verschillende trajecten beschikbaar om je te ondersteunen bij re-integratie.

Bijvoorbeeld modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook worden er specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je alle informatie geven over de mogelijkheden voor re-integratie in Steenbergen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Steenbergen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Steenbergen is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Steenbergen en zet jouw eerste stappen.