Re-integratie Slochteren

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Slochteren van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Slochteren zijn gevarieerd en worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Of je nu behoefte hebt aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er zijn verschillende opties beschikbaar. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Slochteren en je begeleiden in het vinden van passende trajecten en ondersteuning.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Slochteren

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Slochteren is van onschatbare waarde voor het succes van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een brede ervaring en diepgaande expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van de obstakels die je tegenkomt op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Twijfel daarom niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Slochteren en zet vandaag nog de eerste stappen richting werk en persoonlijke groei.

Ons netwerk aan professionals zijn er voor jou, om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste weg en het overwinnen van alle uitdagingen op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Als je dus klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau.