Re-integratie Roosendaal

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Roosendaal van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Roosendaal worden op maat gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar die afgestemd zijn op diverse situaties.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten, zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je volledige informatie geven over de re-integratiemogelijkheden in Roosendaal.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Roosendaal

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Roosendaal is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Wij begrijpen de uitdagingen die je tegenkomt en bieden de ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Onze deskundige begeleiders werken samen met jou om jouw mogelijkheden te verkennen en je te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van je zelfvertrouwen. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, neem dan vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvolle re-integratie.