Re-integratie Reusel-de Mierden

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Reusel-de Mierden van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Reusel-de Mierden worden op maat gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. We begrijpen dat iedereen unieke uitdagingen en doelen heeft, en daarom bieden we verschillende vormen van re-integratie aan.

Denk aan modules die flexibel kunnen worden ingezet, werkgerichte trajecten om weer klaar te zijn voor de arbeidsmarkt en begeleiding naar nieuw werk. Daarnaast bieden wij ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, raden we je aan om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente en je begeleiden bij het vinden van passende trajecten.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Reusel-de Mierden

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Reusel-de Mierden is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Reusel-de Mierden en de eerste stappen te zetten.