Re-integratie Putten

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Putten van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratie in Putten biedt diverse trajecten die volledig worden afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie. Onze re-integratietrajecten zijn flexibel en kunnen diverse vormen aannemen.

Binnen onze re-integratietrajecten bieden wij onder andere modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten aan. Daarnaast hebben wij ook specifieke trajecten, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, raden wij je aan om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Putten en je begeleiden naar passend werk. Neem vandaag nog contact met hen op voor meer informatie.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Putten

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Putten is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over uitgebreide ervaring en expertise die je helpen bij een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste route en om alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst te overwinnen. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en je eerste stappen te zetten. We zijn er om je te helpen!