Re-integratie Oldebroek

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Oldebroek van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratie trajecten in Oldebroek kunnen worden aangepast aan individuele behoeften en situaties. Verschillende vormen van trajecten zijn beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast worden er ook specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je meer informatie geven over de re-integratiemogelijkheden in Oldebroek.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Oldebroek

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Oldebroek is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. We begrijpen de specifieke uitdagingen waar je mee te maken hebt en kunnen je helpen om deze te overwinnen.

Bij ons re-integratiebureau staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Ons netwerk aan professionals zijn toegewijd en betrokken bij jouw succes. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Oldebroek. Samen zorgen we ervoor dat jij weer vol vertrouwen de arbeidsmarkt kunt betreden.